Pellet z oliwek, 2000g

dostępny
Dostawa od 10,00 zł
Pelet z oliwek doskonale nadaje się do wędzenia różnych produktów, nadając im niepowtarzalnego smaku i aromatu drzewa oliwnego. W przypadku wędzenia na gorąco: rozgrzej grill do wymaganej...
49,00 zł
Do koszyka
Dodaj do porównania
Zapytaj o produkt
Zamów indywidualną wycenę
Kup na raty 0%
Kup na raty z PayU
Kup na raty z Santander Kup na raty z Credit Agricole
Weź leasing
Weź i-Leasing
Opis produktu
Wysyłka
Komentarze

Pelet z oliwek doskonale nadaje się do wędzenia różnych produktów, nadając im niepowtarzalnego smaku i aromatu drzewa oliwnego. W przypadku wędzenia na gorąco: rozgrzej grill do wymaganej temperatury, umieść pellet w pudełku lub cylindrze wędzarniczym, a następnie połóż go bezpośrednio na rozgrzanym węglu drzewnym.

W przypadku wędzenia na zimno: umieścić pellet w bębnie wędzarniczym i podpal zapalarką elektryczną lub gazową. Umieść wędzonki na dnie grilla zamiast węgla drzewnego. Dym będzie utrzymywał się do około 4 godzin.

Pozostaw jedzenie na grillu podczas palenia i zamknij pokrywę grilla KamadoClub. Pokrywa musi być zamknięta, aby potrawy mogły jak najbardziej przesiąknąć dymem, co nada im wyjątkowego smaku i aromatu.